Passeig fluvial i mirador del molí dels Mirons: Està situat a l’entrada del municipi, des d’on podreu gaudir d’unes fantàstiques visites al llarg del recorregut del riu Ebre. Hi ha una àrea de lleure i un carril bici, que connecta amb la desembocadura pel Camí Natural de L’Ebre.
La llacuna del Canal Vell: Espai d’una gran riquesa faunística on es refugien i nidifiquen diferents tipus d’aus, sobretot ànecs salvatges.
Desembocadura del riu l’Ebre: La zona del Garxal, entre la desembocadura i la platja de Riumar, és un conjunt de petits illots i llacunes amb una gran varietat d’aus aquàtiques. Hi ha un recorregut turístic per fer-se a peu; l’illa de Sant Antoni constitueix un paisatge format per dunes de sorra i vegetació diversa. I, finalment, l’illa de Buda configura un espai de gran nidificació que es pot observar des del marge esquerre del riu, des del mirador del Zigurat o del mirador de les Verges, punt de partida de la ruta de Sant Jaume de l’Ebre.
Pont del Rei: Se’n desconeix la data de construcció. Té una zona de pícnic.
Pont el Passador: travessa el cor del Delta i uneix els dos hemideltes.
Les platges del Delta: Són grans extensions de sorra fina d’aspecte desèrtic. Cal assenyalar la presència de dunes fixes i mòbils, així com dels miratges. Destaquen: la punta del Fangar, zona de nidificació de 410 ha amb miratges i on hi ha el far del Fangar; la platja de la Marquesa i platja de Riumar connecten amb la desembocadura del riu. Finalment, cal esmentar la platja de la Bassa de l’Arena. Es tracta d’una platja verge amb formació de dunes mòbils. La platja de Riumar, gaudeix de bandera blava i serveis turístics.
L’Ecomuseu del Parc Natural del Delta de l’Ebre: Centre de recepció i informació del Parc Natural, ubicat en una típica masia del Delta.
Ebreterra, Centre d’Inspiració Turística, oficina comarcal de turisme. Disposa d’un espai museístic interactiu distribuït en tres espais per descobrir la comarca, les Terres de l’Ebre i la Reserva de la Biosfera: Què han dit de l’Ebre, Descoberta de la comarca i experiències turístiques. A la planta baixa hi ha un espai gastronòmic professional amb 16 focs d’inducció i totalment equipat per cuinar els productes de proximitat de la zona.