’12 mesos, 12 plats de quilòmetre zero. Baix Ebre, terra d’alimentació sostenible’
Aquesta proposta consisteix en l’edició i divulgació de dotze plats de quilòmetre zero. Els productes agroalimentaris de les Terres de l’Ebre es caracteritzen per la seua qualitat i frescor. Destaquen per la seva proximitat i diversitat de producte.
Cada mes de l’any es dedica a un producte i un restaurador o pastisser del Baix Ebre ofereix una recepta de cuina on el producte fresc de temporada serà el protagonista. Es tracta d’una aposta per l’alimentació sostenible i de territori, que aporta resiliència, prosperitat i elements per a la millora de la cohesió social.
Finalment, el Consell Comarcal del Baix Ebre agraeix la col·laboració dels restauradors i pastissers de la comarca que han participat en aquesta iniciativa.
Pel que fa a l’espai on s’han enregistrat els vídeos de les receptes ha estat la cuina d’EbreTerra, una cuina que es destina a la realització de tallers de cuina, degustacions gastronòmiques, tastos de vins i presentació de productes.
12 mesos, 12 plats de quilòmetre zero